Apa yg hendak dicari?

Isnin, 9 Januari 2017

Apa itu Queen Of Mutiara??


Assalamualaikum dan selamat petang semua...

Lamanya tak update entri..korang semua apa khabar?? Dan lunch ke??
Yang belum tu jangan lupa makan ye... 😊

Okey,jom kenal2 dengan produk QM ni...

Apa itu Qm??
QM ataupun Queen of Mutiara adalah produk yang berasaskan 100% serbuk mutiara...

Produk apa yang QM keluarkan?
QM telah mengeluarkan 10 jenis produk yang mempunyai pelbagai fungsi.. Antaranya ialah :
.
💗Produk QM Queen of Mutiara💗

Ramai yg pm..... tanya QM ni produk apa...just nak tahu je...ok meh kita terang sikit2 ya..kalau berminat baru kita terang lebih lanjut..😘😘

Nak Kulit cantik+ Gebu gedebasss+ putih 1 badan :
💫💫Kapsul Queen mutiara

Hilangkan Jerawat+jeragat+ eyebag+ parut+ liang pori besar+ biji kolestrol LESAP:
💫💫Sabun Queen Black

Obesiti ? Lemak peha+ lemak perut+ badan naik macam kena pam lepas bersalin :
💫💫Detox + Viral Slim

Makeup tahan lama + glow glowing:
💫💫Foundation Matte Queen Mutiara

Merawat kulit ketika tidur + kulit glow cerah + selesaikn masalah kulit wajah:
💫💫Night Cream Gold(GT)

Bibir seksi + lipstick tahan lama,makan minum lipstick steady je !!
💫💫Lipstick Matte by QM

light waterproof + melentikkan bulu mata 3×ganda + tahan 16 jam
💫💫Mascara Extra Long Lentik

Masalah bau badan,daki berkerak,ketiak hitam?
💫💫Coffee Scrub Soap

Cerahkn 1 badan + kulit pinkish ala2 korea:
💫💫Viral Glow skin
.

Okey..ni adalah sedikit penerangan tentang produk QM,untuk mengetahui dengan lebih lanjut korang boleh Wsapp saya
📲 0125790200







#nksihatcantikmenawan
#QueenofMutiara
#KeranamuAqJelita
#EmpayarJutawanQaisara

Sabtu, 11 Jun 2016

FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL

... Assalamualaikum ...



FIRST GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BY AYU BARBYDOL bersempena bulan ramadhan yang mulia nie. Ayu mencari TIGA PEMENANG BERTUAH !! yang akan memenangi
TUDUNG & SIMKAD ONE XOX. Giveaway terbuka kepada semua blogger di Semenanjung Malaysia dan dapat mengeratkan lagi silratulrahim bulan ramadhan yang mulia ini. Bermula pada
07 June 2016 ~ 30 June 2016 dan tamat pada jam 12.00 pm


Tinggalkan link di Comment ini

Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang




Gift Form Timizero