Apa yg hendak dicari?

Isnin, 9 Januari 2017

Apa itu Queen Of Mutiara??


Assalamualaikum dan selamat petang semua...

Lamanya tak update entri..korang semua apa khabar?? Dan lunch ke??
Yang belum tu jangan lupa makan ye... 😊

Okey,jom kenal2 dengan produk QM ni...

Apa itu Qm??
QM ataupun Queen of Mutiara adalah produk yang berasaskan 100% serbuk mutiara...

Produk apa yang QM keluarkan?
QM telah mengeluarkan 10 jenis produk yang mempunyai pelbagai fungsi.. Antaranya ialah :
.
💗Produk QM Queen of Mutiara💗

Ramai yg pm..... tanya QM ni produk apa...just nak tahu je...ok meh kita terang sikit2 ya..kalau berminat baru kita terang lebih lanjut..😘😘

Nak Kulit cantik+ Gebu gedebasss+ putih 1 badan :
💫💫Kapsul Queen mutiara

Hilangkan Jerawat+jeragat+ eyebag+ parut+ liang pori besar+ biji kolestrol LESAP:
💫💫Sabun Queen Black

Obesiti ? Lemak peha+ lemak perut+ badan naik macam kena pam lepas bersalin :
💫💫Detox + Viral Slim

Makeup tahan lama + glow glowing:
💫💫Foundation Matte Queen Mutiara

Merawat kulit ketika tidur + kulit glow cerah + selesaikn masalah kulit wajah:
💫💫Night Cream Gold(GT)

Bibir seksi + lipstick tahan lama,makan minum lipstick steady je !!
💫💫Lipstick Matte by QM

light waterproof + melentikkan bulu mata 3×ganda + tahan 16 jam
💫💫Mascara Extra Long Lentik

Masalah bau badan,daki berkerak,ketiak hitam?
💫💫Coffee Scrub Soap

Cerahkn 1 badan + kulit pinkish ala2 korea:
💫💫Viral Glow skin
.

Okey..ni adalah sedikit penerangan tentang produk QM,untuk mengetahui dengan lebih lanjut korang boleh Wsapp saya
📲 0125790200







#nksihatcantikmenawan
#QueenofMutiara
#KeranamuAqJelita
#EmpayarJutawanQaisara

2 ulasan:

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Lama nyer menyepikan diri...

Akina Scarves berkata...

Salam ziarah
Jemput ziarah blog saya
akinascarves.blogspot.my

INSYAALLAH bermanfaat :)

Gift Form Timizero