Apa yg hendak dicari?

Ahad, 9 Disember 2012

Wow...Betul ke ni?

Hai...Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia

waa....den dapat hadiah laa...
wowww....macam tak percaya pulak....
follow je tu bukannya wat apa pun...
huh...tak tau nak cakap apa....
tak percaya pun ada..tapi ada bukti daaa

hah!! tu dia,kat bawah tu...
nak tau klik la...

~

FOLLOWER KE-100 MUNCUL AKHIRNYA



~

Hmm...macam biasa bila ada orang follow den follow la balik.Tak sangka pulak,ada blogger ni ckp nk bagi hadiah kepada follower dia yang ke 100....

Yang buat lagi terkejutnya...huhuhu...den follower yang ke 100 tu...
Pelik jugak tadi masa buka FB kawan den (anisah) ucap Tahniah....
pelik habis la...tapi alang2 dia dah bagi link tu...apa lagi terjah la...

Huh..memang tak sangka la...rezeki den hari ni ...
den dapat cenderahati yang berupa banner yang tertulis nama den dalam huruf katakana,dari enmpunya blog iaitu abang Timizero ...Abang Timizero telah menggunakan sumo paint untuk buat banner tu...

Hah!! nak tengok tak macam mana rupa banner tu??
kalau nak tengok scroll ke bawah...
'
'
'
'
'
'
v
tadaaaa

banner from Abang Timizero

Dengan ni, den ingin mengucapkan Domo Arigato Gozaimasu (terima kasih banyak-banyak)
atas Cenderahati diatas dan juga kerana telah menyenaraikan den dalam Bloglist serta Superfriend

Okey la...sempai disini saja....papai
sayonara ^_^



Sekian Terima Kasih...
 buat yang sudi menjenggah

1 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe tahniah sekali lagi...semoga terus bersemangat menulis entri2 best lepas ni...

Gift Form Timizero