Apa yg hendak dicari?

Khamis, 13 Disember 2012

Back to School

Hai...Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia


erm...setelah hampir sebulan lebih kita bercuti...tapi...huhuhu...sampai hari ni den tak balik kampung lagi...hadus...sedih sedih....

antara sebabnya kakak den la...kena tunggu dia habis SPM dulu...huhu...dah la paper dia habis lambat dari kawan kawan dia yang 1 sekolah tapi lain kelas....

ingatkan lepas habis je exam dia nak balik kampung la...pastu tak jadi lagi...sebabnya dia kata nak enjoy dulu dengan kawan kawan dan cikgu dia...alasan dia nanti susah nak jumpa dah...iyelahkan masing masing ikut haluan sendiri...

so...tak jadi la...than my mum plan nak balik hari isnin lepas sebab dah ambil cuti...tapi...den pulak ada bengkel muzik.... isnin tu bengkel violin (bukan turn den pun) asalnya nak join kawan sekali la...pastu cancel sebab nak balik kampung...huhu...tak jadi balik...sebabnya kakak den pergi main bowling dengan  kawan sekelas dia....

huhuhu...memang sedih...lagi sedih tok den dekat kampung tu...cucu-cucu tak balik kampung...
hmm..apalah nasib...hari rabu bengkel keyboard pulak (ni turn den)....last sekali bengkel persembahan mini...semua kena join...

okey laa...tataa...
sembang lagi nanti ... nak tidur dulu 8.30a.m bengkel start dah...
bye..assalamualaikum... ^_^ oyasuminasai

2 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe takpe nanti cuti raya cina balik kampung la...

wah...aida amek kelas violin dgn keyboard sekali ke?

Aida Adnan berkata...

huhu...cuti raya cina x tau la boleh balik ke x...ayah kerja...

hehe...mana boleh amik dua-dua sekali..ckgu srh pilih 1 je...kelas muzik pun 2 minggu sekali je...

Gift Form Timizero