Apa yg hendak dicari?

Sabtu, 15 Disember 2012

waarrhh... i like...i like....

Hai...Assalamualaikum n Salam 1 Malaysia...

huit..huit...






hehe...see that boys in the photo...
see,right?

eh...speaking pulak den...huhu...
hah...nampak tak gambar-gambar kat atas tu....
mestilah nampakkan....

huhuhu...kawan aida cakap aida suka budak lelaki yang pandai (hoho..sape x sukakan?). tapi tak semestinya...tengok gambar kat atas tu...aida suka penampilan macam dalam gambar tu...aida rasa aida tau sebab apa kawan aida cakap aida suka budak pandai...sebabnya gaya kat atas tukan kebanyakkan ada kat budak pandai... bukan jenis nerd tapi cool....

Cool....bespectacled n rambut panjang/tutup dahi... sedap mata menandang....haha...tu pandangan aida pada mereka laa...korang?...sape taukan? setiap orang lain pandangan masing-masingkan.....

waaa....tak tau dah nak cakap apa....aida update n3 ni just nak ckp aida suka penampilan boy yang cool,smart,berkaca mata,rambut tutup dahi.... 
tapi bukan semua...tengok orang jugak...hehehe...

ok...cukup la tu...tata...assalamualaikum...

lastly i want to say
i like the style

5 ulasan:

Aimi Wardina ♥ berkata...

Jom join GA ni :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-aimi-akhairina.html

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe budak sekolah kalau rambut camtu nanti cikgu disiplin potong...

Aida Adnan berkata...

wahaahaa...betul tu betul...

Nurul Anisah berkata...

Salam.Style mcam kpop la ni su?hehe

Aida Adnan berkata...

wsalam...
haha...tu la pasai...kmi pun x tau camna boleh suka style tu

Gift Form Timizero