Apa yg hendak dicari?

Ahad, 18 November 2012

Takde Kerja Lain ka?

hai...Assalamualaikum...

huh?...apa,x de keja lain?

hehe...mmg pun den x dak keja...ai...maklum la...mana den tau pasal bloging2 nie...mmg la dh lama den buah blog tpi den bknnya rajin sgt nk korek2 hal pasal blog ni...sbbnya malas n x dak masa lgi 1 x de kemudahan....

bila den buka blog bknnya den nk update sgt pun jdi keja den buka blog org --> baca --> follow
buka --> baca --> follow....tu je la...klau rasa x puas hati ngn blog den,,den edit la...edit punya edit..huh... last2 x puas hati jugak ....so edit keasal balik....takut jgak nk edit byk...tkt blog ni jdi Gelong macam blog yg first time buat 2....

tadi den ada baca blog "gitarputeh" entri g brtajuk "nape x ramai reader yg follow blog kita" dia ckp salah 1 sbb nya kekemasan/susunan blog kita...den rasa apa yg dia ckp mmg btl...
tpi den x kesah sgt pun klau x rmai yg follow *mmg x dak yg follow pun kecuali myfriend**tpi kesah sbnrnya sbb x yg fllw* hah...merepek je aq ni....

lagi satu pasall blog berat...dia ckp mana x beratnya kat benda yg macam jam ngn kelendar yg sedia ada kat lappy or komputer kita pun kita nk letak juga....
jdi lepas baca blog gitarputeh tu den cuba la kemas sikit blog den ni...ingat nk buanglah jam ngn kelender tu tpi syg pula...iyalah..mana x sygnya dh la ssh nk cari comel pulak tu ....so den biar je la...

huh...nak ckp apa lagi ye...erm...rasa2nye sudah la smpai kat sini je nnti pnjg2 jenuh pulak nk baca...
jadi ni la kerjanya bila den buka blog...mmg x de keja lain nk buat pun....

ok la...smpai disini saja...bye2...assalamualaikum..oyasuminasai(slmt mlm#diucapkan before tido)

cik typo :P

1 ulasan:

Red berkata...

oke apa.. nampak kemas. selesa aje baca. ^^

Gift Form Timizero