Apa yg hendak dicari?

Rabu, 7 Ogos 2013

Happy Eid For All Muslims Blogger


Assalamualaikum semua...
pejam celik pejam celik dah nak raya kan?
huhuhu...sedihnya...tak puas lagi puasa...

apa apa pun dah lama dah kan aida tak update entri...
ni semua di sebabkan aida ada trial pmr...
sibuk study...dan tak ada cerita yang nak dikongsikan...

Alhamdulillah trial pmr pun dah lepas...
lepas ni pra pmr pula kemundian PMR...
sekejap je masa berlalu...

Akhir kata...aida nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua blogger...
aida minta maaf jika ada silap salah atau terkasar bahasa...

bye2...hope you all gembira disamping sanak saudara sepanjang masa....

lastly..aida minta jasa baik korang yang ada facebook untuk vote LEDApple buat konsert di Malaysia pada tahun depan(2014)

5000 undian yg diterima dari sesuatu negara tu akan menerima kunjungan LEDApple pada tahun 2014...
https://www.facebook.com/steledapple?v=app_126231547426086&
VOCAL JASON JANG HANBYUL Date of Birth : July 04, 1990 Height : 185 cm Weight : 65 Kg Blood Type : A Country/City of Origin : Brisbane, Australia Education : Dentistry Degree, University of Queensland in Australia (on Leave of Absence) Ability : Multi-lingual in 5 Differen...
Halaman: 86,970 menyukai ini

3 ulasan:

Anis Farhana berkata...

Selamat hari rayaaaa. maaf zahir dan batin :D

good luck for ur PMR :D

Hatimi Tahirruddin berkata...

selamat hari raya aida...sori lama dah tak singgah ke sini...

Nurazlan Azmi berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak :)

Gift Form Timizero