Apa yg hendak dicari?

Selasa, 1 April 2014

Cameron Highland We See Again

Cameron Highland……I'm back!!………
Hahaha...Hai,Assalamualaikum bloggers semua....
Haaaa.....setelah sekian lama tak update entri baru akhirnya hari update juga....yey....

Tempat: Cameron Highland 
Tarikh: 22-23.3.2014 (sabtu-ahad)
Anjuran:SMK Taman Panglima

Seperti yang ternyata diatas pada cuti sekolah penggal pertama yang lepas Aida telah mengikuti rombongan ke Cameron Highland bersama rakan-rakan sekolah Aida....asalnya rombongan ni khas untuk pengawas pusat sumber sekolah je....tapi disebabkan ada kekosongan jadi pss pun buka la untuk budak-budak form 4&5......jadi apalagi....Aida pun mencelah laa....hahaha....kata orang "rezeki jangan ditolak,maut,jangan dicari"..Walaupun dah pernah pergi masa darjah 6 (8.8.2010) tapi Aida masih lagi nak pergi...sebab Aida suka tempat yang banyak tumbuhan hijau....huhu....
Cukup la sekadar berceloteh sedikit saja nanti panjang-panjang merapu pula....
Okey....tata...bye...

Disini ada beberapa gambar yang Aida ambil sama disana....layan~~












First day...depan pejabat MARDI

Second day- kebun salad,kebun kubis dan tea

















Huh....macam ni lah hasilnya...first time update guna phone....berterabur habis kau.....
"Happy Birthday"
aida ucapkan kepada kawan aida yang lahir pada hari ni...dan tak lupa juga buat blogger yang menyambut birthday pada hari ini...

4 ulasan:

junainah mohamed berkata...

cantik bunga2 segar kat sana:-) dah lama tak ke cameron highlands..

Aida Adnan berkata...

Betul2... Sekali pergi rasa nak pergi lagi...best je kat sana walaupun panas tapi tetap nyaman

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Baru pergi hujung tahun lepas... Geram nyer tengok kobis tu...

Aida Adnan berkata...

Bestnya...
Tahun lepas saya dpt pergi sekejap je.tak sempat nak sggh byk tempat

Gift Form Timizero