Apa yg hendak dicari?

Jumaat, 30 Mei 2014

That day come again...

What day??
It today...
Why??
30 Mei...
My birthday...

Hai...assalamualaikum...
Apahal aida ni kan...tiba2 je nak beringgeris bagai... Tengok!! Gammar pon tak betul....ish2...

Today is my birthday...yey...
Alhamdulillah... Dah 16 tahun dah...
Kesian aida...syok sendiri...orang first wish dan nyanyi untuk aida adalah diri aida sendiri...huhuhu...alahai hidup...

Seperti biasa...kedai cermi mata yang aida pergilah...akan menjadi orang yg pertama dan satu2nya bagi kad...


Dan ini...adalah kartun chibi pertama  yang aida lukis...khas untuk birthday KY...
Chibi ni aida lukis pada malam 29.5.14 dan siap sepenuhnya pada hari ini 30.5.14...



3 ulasan:

Nurazlan Azmi berkata...

Ala kesiannya kawan aku sorang ni...takpe aku balik dari johor bawak balik hadiah ea ;) btw Saengil chuka hamnida Nor Suaidah Bt Adnan.May Allah bless you always, sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dan akhirat serta menjadi anak yang solehah :)

Aida Adnan berkata...

Amin...thank you my friend :')

Tanpa Nama berkata...

so cute.....omo~~~~

Gift Form Timizero