Apa yg hendak dicari?

Khamis, 7 Februari 2013

2012 In My Heart (part 1)

Hai...Assalamualaikum semua...

apa khabar?

erm...dah masuk tahun 2013 ni rindu pula tahun 2012..sampaikan tarikh yang ditulis pun jadi 2012 belakangnya...Tahun ni aida sesorang je kat sekolah tahun lepas ada juga kakak...dah la tahun PMR...calon last PMR pula tu....huh...teseng2...kerja sekolah bertimbun-timbun.....



Tahun 2012 banyak meninggalkan kenangan manis...tahun tu aida jadi bendahari kelas...asalnya akhir tahun nak buat jamuan...tapi guru kelas pula nak kahwin...taknak laa kacau cikgu honeymoon...jadi tak jadi la kami nak buat jamuan sampai sekarang aida still dengan status bendahari 2PK 2012 pada hal sekarang dah 2013...aida tu dah x still kelas tu...

Masa cuti sekolah tahun lepas memang ramai la kawan-kawan tanya "bila nak buat jamuan?bila nak buat jamuan?" sampai jemu aida nak dengar...yang lagi satu paling aida bengang bila diorang minta duit diorang balik...bukannya aida tak boleh bagi balik tapi cuba fikir sikit bukannya semua yang bayar habis...jadi susah laa nak agihkan balik...

So,sekarang ni kitaorang rancang nak buat jamuan lepas PMR...kitaorang tak jadi nak agihkan semula duit tu sebab ketua dengan penolong kelas tak nak,nak jamuan....1 lagi sebabnya lepas habis PMR nanti memang susah nak jumpa, duduk belajar sama-sama dah...nanti masing-masing pilih aliran sendiri..ada yang tukar sekolah.....

Memang sedih la bila teringatkan hal ni....rindu pula rasa...

Waktu hari rabu tu hujan waktu koko...entah macam mana tah aida boleh ternampak kelibat-kelibat abang kakak form 5 tahun lepas...aida nampak kelibat abang botak tengan ronda kat koridor(gelaran tu kekawan dia yang bagi...)dia tu ketua pengawas,satu kelas dengan kakak aida..kelas kejuruteraan...Lepas tu pula aida nampak kelibat kawan sekelas kakak aida dekat depan pintu kelas diorang...rasa rindu ngan sedih pulak masa tu...

Form 5 tahun ni tak macam form 5 tahun lepas ramah,ceria,lawak,riuh dan macam-macam lagi la....memang best la time diaorang ada....Form 5 tahun ni tak tinggi macam tahun lepas dan sebelum-sebelum ni dah..semuanya dah setaraf kami, budak menengah rendah...

okey la...cukup la sampai disini...nanti ada masa..panjang umur...aida cerita lagi...

ni aida kepilkan gambar kelas kakak aida...



bye..assalamualaikum...
i miss u all in 2012

5 ulasan:

nadiatul najwa berkata...

amboi kemain lagi dye
kutuk senior
nasib baik bkan budak skolah tu lagi
btw...aku pn rindu tahun 2012
thanks sebab wat n3 nie
best sangat...;p

Hatimi Tahirruddin berkata...

hehe biasa la tu aida....

mana abang botak tak nampak pon dalam gambar kelas 5k2 tu?

Aida Adnan berkata...

hehe...abang botak yg pakai baju warna ungu...cuba la teka yg man satu... hahaha

Hatimi Tahirruddin berkata...

ooh yg pakai songkok ke...hehee

Aida Adnan berkata...

huhuh...betul2...

najwa...haha..mana da kutuk senior thn lps thn ni ada...haha...x la,mana da kutuk...

Gift Form Timizero