Apa yg hendak dicari?

Selasa, 5 Februari 2013

Proses Pengubahan Rupa

Assalamualaikum semua...

waa...tahun baru wajah baru...banyak blog yang berwajah baru sempana tahun baru ni tapi blog Aida je still same je... 

jadi, sekarang ni Aida pun dalam proses perbaharui blog ni....ai maklum la sibuk tahun ni sebab nak PMR...tu la sebabnya tak dapat nak edit sekali gus semua...biar la sikit2 dulu lama2 jadi bukit juga kan2?

okey la...entri pendek je hari...Doakan Aida dapat 8A je...

bye...assalamualaikum...

2 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

wah header pon sudah tukar....takpe buat ansur2, lama2 complete lah...

Aida Adnan berkata...

hehe...betul tu...

Gift Form Timizero