Apa yg hendak dicari?

Ahad, 7 April 2013

After 2 month


Assalamualaikum semua...

pagi semalam (6.4.13/sabtu) Aida datang ke sekolah dengan satu tujuan...iaitu latihan okestra(betul ke eja camtu) ...disebabkan Aida tak tetap kelas jadi dah 2 bulan lebih aida tak main alat muzik..oleh kerana kelas aida sekarang ambil seni lukis....Alhamdulillah...nasib la aida boleh lukis sikit...

Tapi hari ni aida datang buat latihan untuk hari anugerah...lagu pertama yang kitaorang berlatih semalam "Summer Rain" Alhamdulillah lagu ada berlatih masa cuti sekolah tahun lepas dengan bulan 1 lepas...jadi tak lupa sangat nak tekan kord kat keybroad tu...

Lagu kedua pula lagu "Miraie"... waduh...lari habis...lagu ni adalah lagu first kami main masa form 2 lepas tu dah main lagu lain...bar 1 sampai bar 6 okey lagi...masuk je bar 7 huh...hilang habis...tambah-tambah lagi lupa kord B flat...susah2...nasib baik la cikgu tolong...
kalau tak memang kena tinggal la Aida ni... lepas berlatih 2-3 kali... akhirnya berjaya juga main lagu ni dari mula sampai habis...

harap2 masa hari anugerah nanti semuanya akan berjalan dengan lancar...amin....

okey semua...Assalamualaikum..bye...

3 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

nanti try la rekord video persembahan tu ye aida...hehe

Aida Adnan berkata...

hehe...insyaallah klau ada aida letak dlm blog :)

Hatimi Tahirruddin berkata...

ok dah tgk dah videonya td...hehe boleh tahan jugak la cuma org yg amek video tu duduk dekat sangat dgn conga tu awatnya.....

Gift Form Timizero