Apa yg hendak dicari?

Jumaat, 19 April 2013

Hari Anugerah 2012 SMKTP (18.4.2013)


hai..Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah pada hari khamis(18.4.13)yang lalu telah berlangsungnya Majlis Anugerah Cemerlang 2012 di SMK Taman Panglima dengan meriah dan lancar sekali....

Majlis diiringi dengan alunan Gamelan turut disertakan dengan persembahan Mini Okestra,Koir dan Pop band...

Koir - what a wonderful world
- syurga mu

Popband - syurga mu

Mini okestra - summer rain
           - mirae

Ini gambar2 ahli kumpulan mini okestra

Hanis,Umi n Syitah

ezal n azlan

Joshe n me

Aidil,Hadi n Azim
 Geng koir

Sarah n Tinisha


waa...ada light dari matahari laa...
Pop band n Koir






 Klik me to see more picture....

ok ready...senyum!!!




eh..eh..eh...pe hal ni? kes buli apa pulak ni....
hah...nak tahu tak apa sebab macam ni....

Ini sebab si kiroro yang kena cekik2 tarik2 tu tak nak ambil gambar takut nanti kita orang letak dalam fb then tag dia...so nanti terbongkar la identiti dia....

tapi..akhirnya..di dalam keralitan bersembang......


pic..hehe

YES!!! haha...kau tak boleh lari dah...
Kau merayu la macam mana pun kiroro...

Aida tak akan padam gambar ni...huh..pertapa susahnya nak ambil gambar kau tahu tak?

hidayat,hadi n shafiq
hoi...tak de kerja lain ke?

ni pulak gambar along(shafiq ketot) yang nak terjun dalam kolam ikan...
huh...tolong la jangan terjun kesian ikan2 yang comel tu...

mariana, me n hazimah

mariana n najwa

ini pula gambar aida dengan kawan2 aida yang dapat anugerah...Tahniah buat korang!!
nanti kita usaha lagi ye...

okey la sampai sini saja n3 hari ni...
jom tengok video okestra....
http://www.youtube.com/watch?v=7kdHJqVbPug



1 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

ooh tahniah aida...hehe nampaknya mcm sukses je persembahan haritu...baru sempat tgk video youtube tu...huhu

Gift Form Timizero