Apa yg hendak dicari?

Ahad, 24 November 2013

2 in 1 : Exam and LED Apple

Hai...Assalamualaikum semua...yey entri 2 in datang lagi...haha...nampaknya aida dah semakin berminat update entri dalam bentuk 2 in 1.Untuk pengetahuan semua,entri 2 in 1 biasanya aida akan menceritakan tentang aktiviti tentang aida dan juga beberpa berita tentang aktiviti band kegemaran aida iaitu LED Apple...
okey, inilah serba sedikit tentang entri 2 in 1.

Exam

exam oh exam...kenapa la ada perlu exam...
huhu...isnin ni 25 Nov 2013 aida akan menduduki exam di MRSM(maktab rendah sains mara)...Kalau ikutkan hati,rasa macam tak nak pergi je...dahlah time cuti sekolah...dengan perasan ingin bermalas-malasanya...huh...kata anisah "penyakit malas datang tanpa diundang" tapi itu memang betul..tengok la aida,buku pun baru baca 2 3 muka surat...tu pun baru sains...matematik lagi laa...apa pun tak tengok lagi...padahal tinggal 1 hai je lagi...huhu....TT _ TT

Tapi kalau difikir-fikirkan balik rasa rugi pula kalau tak pergi...ye la dah penat-penat pergi pejabat minta pengesahan,masuk bilik pengetua ambil tanda tangan dan post laju lagi...huhss...segala penat lelah,duit,minyak motor bagai...takkanlah nak biarkan lesap macam tu je kut...sayang sayang...

Apa-apa sekali pun kena pergi juga...doakan aida dapat menjawab peperiksaan dengan jawapan yang betul dan lengkap ye....

LED Apple


1st Japan single  "Greatest World" coming soon 25 December 2013
cover : japan song = Ledapple - 遠く遠く(tooku tooku/far far away - Makihara Noriyuki)

Waaa...led apple nak datang malaysia tahun depan...waa bestnya...tapi lagi best kalau aida dan kawan2 dapat pergi...kan? kan?...alau dapat tiket free lagi2 best...dan kalau "kalau" itu jadi keyataan lagi super best...aish...apalah yang aida merepek ni...sekarang ni tak benda yang free semuanya perlukan duit...aida tahu apa yang aida nakkan tu satu benda yang mustahil dan bukan senang nak dapat...kalau dapat pun tiket free,ada lagi masalah lain...like pengangkutan,penginapan and food...

"Belajar menerima dan bersyukur dengan apa yang ada"

ingat ye kawan2,jangan susahkan orang lain semata-mata inginkan apa yang kita hendakkan...belajar usahakan dengan sendiri untuk apa yang kita kehendaki...

We are excited to announce one of our upcoming stage for 2014 featuring talented Korean band, Led apple!!

“F.Y.I On Stage with Led apple” will take place on Saturday, 8th March 2014 in Kuala Lumpur, Malaysia. Premium Passes (RM 280) a
re available in limited quantity. 

SPECIAL EVENT!
The first 200 passes sold will be eligible to attend "PRE-SHOW MEET & GREET SESSION". Sales starts on 29th November 2013 (Friday).
Stay tuned for more updates!

klik gambar

[NOTICE] F.Y.I ON STAGE WITH LED APPLE

pada 23hb November 2013 pukul 12.11 pagi


Note : This post will be updated on a regular basis, please check often!~

F.Y.I On Stage is a series of events created by M.E Malaysia which introduce and highlight talented artists who have been at the forefront as influential pioneers in New Media with the hope that they will inspire young people to pursue and live their dream.

Those who attended our F.Y.I sessions before should be familiar with our concept and style of event. But here's few recap videos just incase this is your first time hearing about this event:

First Stage : http://youtu.be/9lB69_qYiXo
Second Stage : http://youtu.be/DYCZjeiupok

--

Following previous F.Y.I acts, F.Y.I On Stage with Led apple will be an intimate show with smaller but exclusive crowd. Rather than having a performance on a large concert stage, they’ll fill the hall 100% with their live sound and voices and give it a festival like sense of authenticity.

LIMITED PREMIUM PASS (only one pass available for the show)
  • Autographed poster
  • Post-event photo opportunity
  • Free seating within category
  • Opportunities to participate in <Fans Hangout> Session

SPECIAL EVENT

The first 200 passes sold will be entitled to attend Pre-Show Meet & Greet Session! To kickoff the promotion, M.E Malaysia will be having a two day physical sales on 29th & 30th November 2013 and afterwards passes will be available for online purchase.

Details about time and location will be released next week.

Thank You!

4 ulasan:

nadiatul najwa berkata...

Exam aku 26 haribulan...

Teruja aku baca ledapple nak datang malaysia tahun depan O.o

nurul ɑnisɑh berkata...

Huyoo ada nama kami.Haha..Untungla LEDApple datang^^

Aida Adnan berkata...

#najwa & anisah : huhu...tu la kmi pun teruja..
tapi lagi teruja dan beruntung kalau dapat pergi...hehe

Tanpa Nama berkata...

Jom p~~~

Gift Form Timizero