Apa yg hendak dicari?

Khamis, 30 Mei 2013

Hahaha....Happy Birthday....

Selamat Hari Lahir Aida!

Hai...Assalamualaikum semua....

hah...^_^ Alhamdulillah...Allah telah memberi kesempat buat aida untuk hidup dimuka bumi ni sehingga hari ni...iaitu genapnya 15 tahun umur aida....

Alhamdulillah...orang yang pertama yang wish aida di facebook adalah kawan lama aida masa sekolah rendah...lama dah tak jumpa dia...harap-harap ada rezeki untuk berjumpa dengan dia....


happy birthday..hope dpt result yg cemerlang dlm pmr & menjadi ank yg baik..amin 

hehe...terima kasih shahira....harap dapat jumpa ang lagi....

Kalau last year aida nak jadi orang pertama wish birthday kawan-kawan aida....Tapi tahun ni aida tak dapat jadi orang pertama lagi...huhu...sedih...disebabkan lupa aida jadi orang yang Terakhir wish birthday beberapa kawan aida...sedihnya tak dapat jadi orang pertama yang wish...tapi aida harap wish aida pada diorang tahun ni akan diorang kenang...Walaupun aida lah orang yang terakhir wish....

Apa-apa pun aida nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY buat semua yang berkongsi tarikh lahir dengan aida....termasuk kawan aida...nadzirah....Semoga Allah memberkati hidup kita.....

tak lupa juga buat kawan aida yang akan menyambut Birthday pada 31 Mei ni...

bye2...Assalamualaikum....selamat bermimpi....

2 ulasan:

Hatimi Tahirruddin berkata...

alamak terlambat sy sampai ke entri ni....apa2 pun selamat hari lahir aida...semoga dipermudahkan urusan aida dalam menimba ilmu tu...dan dapat mencapai cita2 nanti... :)

Aida Adnan berkata...

amin...terima kasih atas ucapan tu...
kalau cita2 aida tercapai aida akan Hatimi Tahirruddin sekali untk raikan...hehe

Gift Form Timizero