Apa yg hendak dicari?

Rabu, 29 Mei 2013

Happy Belated Birthday

Hai...Assalamualaikum semua....
Apa khabar....
Sempena cuti sekolah ni korang melancong kemana?

okeyla....tujuan aida tulis entri ni adalah untuk mengucapkan Happy Birthday buat Mr.Right...iaitu rakan dan jugak jiran aida....

klik gambar untuk terjah blog Azlan

Walaupun satu kejadian tragis yang mengejutkan berlaku keatas ang semasa balik kelas tambahan tadi....ang tetap happy kan...kan?kan?....hahaha...

Sorry la sebab gelakan ang tadi....ni semua sebab ayat yang diucapkan kawan ang tu... lebih kurang ni kot ayat dia tu "kalau nak tidur bukan kat sini" huhhh serius betul nada dia....mengah perut kami dengar ayat tu....sorry ye....

Hadiah? nak ke? kalau nak tunggu la,maybe 5 tahun lagi...hehe.....
apa-apa pun tengok la kat Johor nanti kalau ada bajet lebih kami belikan....untuk isteri ang sekali...tapi tak janji ye....

Lastly...

Happy Birthday...
Semoga berjaya Dunia Akhirat....


wish kat kami pulak khamis ni...haha

3 ulasan:

Nurazlan Azmi berkata...

terima kasih idah!!!!!

Hatimi Tahirruddin berkata...

tahniah kpd azlan... :)

Aida Adnan berkata...

Azlan : sesame...ko pggl aq idah...teringat pula kat mma idah kau tu...hehe

Gift Form Timizero